Αυστραλία: Οι Electric Fields ερμηνεύουν πρώτη φορά δημόσια το τραγούδι τους για τον εθνικό τελικό

Αυστραλία: Οι Electric Fields ερμηνεύουν πρώτη φορά δημόσια το τραγούδι τους για τον εθνικό τελικό

Οι Electric Fields , το συγκρότημα που αποτελεί μία από τις συμμετοχές του πρώτου εθνικού τελικού της Αυστραλίας, Eurovision – Australia Decides, παρουσίασαν επί σκηνής για πρώτη φορά το τραγούδι με το οποίο θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στο Τελ Αβίβ. 

Το κρατικό κανάλι, SBS αποκάλυψε ότι οι Electric Fields θα διαγωνιστούν με το τραγούδι  “2000 and Whenever” στον εθνικό τελικό της χώρας τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το συγκρότημα ερμήνευσε για πρώτη φορά το κομμάτι το βράδυ της παραμονής κατά την είσοδο του νέου έτους. Απολαύστε ένα απόσπασμα από το τραγούδι όπως δημοσιοποιήθηκε παρακάτω:

Embedded video

Ο

ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο εθνικός τελικός Eurovision – Australia Decides πρόκειται να λάβει χώρα στις 8 και 9 Φεβρουαρίου στην πόλη Gold Coast. Ο πρώτος αυτός εθνικός τελικός για την χώρα θα εξελιχθεί σε δύο βραδιές ενώ η καθοριστική ψηφοφορία θα λάβει χώρα στις 9 του μήνα. Το μουσικό σόου θα παρουσιάσουν οι Myf Warhurst και Joel Creasey, οι οποίοι υπήρξαν και σχολιαστές της χώρας στον διαγωνισμό του 2017.
Image result for Myf Warhurst και Joel Creasey

Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί ότι θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Τελ Αβίβ είναι τα ακόλουθα:

  • Mark Vince
  • Sheppard
  • Kate Miller-Heidke
  • Electric Fields
  • Courtney Act
  • Aydan Calafiore
  • Leea Nanos

Το 2018 η Jessica Mauboy εκπροσώπησε την χώρα στην Λισαβόνα με το τραγούδι “We Got Love”, το οποίο τερμάτισε στην 20η θέση με 99 βαθμούς, αποτελώντας την πρώτη φορά που η Αυστραλία βρέθηκε εκτός δεκάδας στον βαθμολογικό πίνακα.

Πηγή: SBS

Μία σκέψη στο “Αυστραλία: Οι Electric Fields ερμηνεύουν πρώτη φορά δημόσια το τραγούδι τους για τον εθνικό τελικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.