Αυστρία: Ακούστε την συμμετοχή του Vincent Bueno με τίτλο “Alive”

Αυστρία: Ακούστε την συμμετοχή του Vincent Bueno με τίτλο “Alive”

Στις 21 Φεβρουάριου ο  ραδιοτηλεοπτικός φορέας ORF,  ανακοίνωσε ότι ο εκπρόσωπος της Αυστρίας Vincent Bueno θα κυκλοφορήσει το τραγούδι του “Alive” για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 στις 5 Μαρτίου. Έτσι αυτή η μέρα έφτασε.

Έτσι σήμερα στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή Ö3-Wecker στο Hitradio Ö3,  έγινε η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού “Alive” του Vincent Bueno.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ της συμμετοχής της Αυστρίας:

Λίγα λόγια για τον Vincent 

Ο Vincent Bueno γεννήθηκε στην Αυστρία στις 10 Δεκεμβρίου 1985, Η καταγωγή του είναι από τις Φιλιππίνες, ενώ κάνει καριέρα και στις δύο χώρες. Στις 12 Ιανουαρίου 2008, κατάφερε να κερδίσει στο αυστριακό τηλεοπτικό μουσικό σόου του ORF, Musical! Die Show. Στις 29 Αυγούστου 2010 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση των Φιλιππίνων ASAP XV και στη συνέχεια, υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Star Records, ώστε να συνεχίσει τη μουσική του πορεία στις Φιλιππίνες. Το 2016, είδαμε τον καλλιτέχνη στον εθνικό τελικό της Αυστρίας για την Eurovision, όπου διαγωνίσθηκε με το τραγούδι All we need is that love, ενώ η τελευταία του δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο Invincible.

Η Αυστρία θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό μέρος του δεύτερου ημιτελικού στις 14 Μαΐου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.