Ακούστε το καινούργιο τραγούδι “Rapide” του Mahmood

Ακούστε το καινούργιο τραγούδι “Rapide” του Mahmood

Σήμερα κυκλοφόρησε το καινούργιο τραγούδι του Mahmood που έχει το τίτλο “Rapide”. Το τραγούδι “Rapide” είναι διαφορετικό σε σύγκριση με τα προηγούμενα singles του Mahmood “Barrio” και “Soldi”.

Δημιουργοί του τραγουδιού, είναι οι Mahmood, Dario Faini (as Dardust) και Francesco Catitti, ενώ την παραγωγή του βίντεο κλιπ έχει αναλάβει ο Dardust.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι του Mahmood, Rapide:

https://www.youtube.com/watch?v=Qviq4p2RZAU

Ο Mahmood στην Eurovision

Ο Ιταλός καλλιτέχνης αφού κατάφερε να στεφθεί ο μεγάλος νικητής στο Sanremo Music Festival ανάμεσα σε 24 άλλους διαγωνιζόμενους, στην συνέχεια εκπροσώπησε την Ιταλία στο διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Συνδυάζοντας του ιταλικούς στίχους με μια δόση Αραβικών το τραγούδι από την αρχή ήταν ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί, ενώ τελικά κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση με ένα σύνολο 472 βαθμών ( 253 από το κοινό και 219 από τις εθνικές επιτροπές)

Ας θυμηθούμε την φανταστική ερμηνεία του Soldi στο Expo Tel Aviv που έκανε όλο το στάδιο να συμμετάσχει με το χαρακτηριστικό διπλό χειροκρότημα στο ρεφρέν του τραγουδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.