Ήβη Αδάμου: “Θα μου άρεσε να συμμετάσχω ξανά!”

Ήβη Αδάμου: “Θα μου άρεσε να συμμετάσχω ξανά!”

Όπως διαβάσαμε στο gossip-tv, το οποίο αναπαράγει μια συνέντευξη της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η Ήβη Αδάμου (Κύπρος 2012) δήλωσε για τη Demy:

«Η Demy μου αρέσει πολύ. Είναι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι, θέλω και ελπίζω να πάει πάρα πολύ καλά. Να τα καταφέρει όσο καλύτερα γίνεται. Γιατί η Eurovision είναι λίγο περίεργη με το θέμα των βαθμολογιών. Ελπίζω όμως ότι με ένα καλό τραγούδι μπορεί να τα πάει πολύ καλά η Ελλάδα φέτος».

Εν συνεχεία, στην ερώτηση, εφόσον δεχόταν ανάλογη πρόταση, εάν θα επέστρεφε στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, απάντησε: «Ναι, θα μου άρεσε να συμμετάσχω ξανά! Αν μου δινόταν η ευκαιρία και το κατάλληλο τραγούδι, θα το έκανα με μεγάλη χαρά».

Θυμίζουμε ότι η Ήβη Αδάμου εκπροσώπησε τη Μεγαλόνησο, μετά από ανάθεση του ΡΙΚ, με το σουηδογραμμένο La, la, love, ένα τραγούδι που αναμενόταν να “σαρώσει” στη Γιουροβίζιον και παιζόταν ως ένα από τα φαβορί. Τελικά κατέληξε 16ο, με την υποψία για νοθεία να αιωρείται, αλλά να μην αποδεικνύεται, αφού μυστηριωδώς ούτε η Βουλγαρία (η δεύτερη πατρίδα της καλλιτέχνιδας) δεν την ψήφισε, ενώ, όπως θα δείτε παρακάτω, η πορεία του είναι εντυπωσιακή…

Είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία της Κύπρου από εμπορικής απόψεως, καθώς μπήκε σε πολλά charts: #47 Αυστρίας, #11 Φλάνδρας, #34 Βαλλονίας, # 38 Δανίας, #43 Γερμανίας, #16 Φινλανδίας, #2 Ελλάδας, #32 Ιρλανδίας, #16 Νορβηγίας, #45 Ισπανίας, #4 Σουηδίας, #1 Airplay Σουηδίας, #66 Ελβετίας, #219 Τουρκίας, #77 Αγγλίας, ενώ όσον αφορά στα ετήσια chart ήταν στο #54 του ελληνικού airplay, το #15 του σουηδικού Digilistan και το # 40 του Σουηδικού chart (διπλά πλατινένιο).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.